Breakthrough Masterclass

Meningkatkan Prestasi Trader Ke Tahap Profitable & Consistent

Jalan pintas anda untuk menjadi seorang full-time trader yang anda tercari-cari selama ini.

BEST TRADING GURU IN MALAYSIA

Traders Awards 2018

SATU-SATUNYA KELAS YANG DIPERLUKAN OLEH TRADERS

Adakah anda sudah jemu menjadi seorang “kaki depo” yang tak pernah withdraw? Adakah anda dah letih selalu dapat MC dari trading anda? Di TFS Price Action Trading (TFSPAT) Breakthrough Masterclass, kami transform “kaki depo” kepada trader yang dapat withdraw berkali-kali secara konsisten dari trading. 

Lebih 18,500 traders di Malaysia, Singapura, Indonesia & Brunei telah mempelajari TFS Price Action Trading sejak 2011. Kami mempunyai reputasi tinggi selaku pengajar yang mampu meningkatkan prestasi traders ke tahap yang seterusnya. Ramai yang menyertai kami pada hari ini telahpun bergelar MENTOR & FULL TIME TRADER!

Kami akan membantu anda jadi seorang trader yang Profitable dalam Breakthrough Masterclass ini & mencapai Breakthrough yang anda mengidam-idamkan. 

BELAJAR TERUS DARI 12 TAHUN PENGALAMAN KAMI MENGELUMBANG DALAM MARKET INI

Menjana pendapatan yang konsisten melalui trading ini tidak sesusah yang anda sangka. Ramai yang tidak tahu steps yang betul dalam trading ini lah yang selalu menjadi “kaki depo”.

Step yang betul:

Dapatkan Ilmu -> Praktis Ilmu tersebut -> Live trade modal kecil -> Live trade modal besar

Dalam Breakthrough Masterclass ini, anda akan belajar segala ilmu dan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi seorang trader yang berjaya. Anda hanya perlu mahirkan ilmu & kemahiran tersebut dan anda berpeluang menjadi seorang full-time trader. Mudahkan? 😊

12 TAHUN DALAM BIDANG TRADING, MACAM-MACAM JENIS TRADERS KAMI DAH JUMPA

Amat menyedihkan kerana 95% traders adalah “kaki depo” dan mereka tidak akan berjaya dalam trading ini selama-lamanya.

Ini bukan salah mereka, mereka tidak jumpa seorang mentor yang dapat menunjukkan jalan yang betul untuk menjadi seorang trader yang berjaya.

Anda boleh jadi seorang trader yang berjaya jika anda sanggup buat apa yang top 5% sanggup buat, iaitu dapatkan ilmu dahulu.

Kami akan ajarkan anda step-by-step untuk baca arah market & entry dengan tepat. Kami juga akan tunjukkan blueprint dimana anda boleh jadi seorang full-time trader dalam masa 3 tahun dengan strategi money mangement kami.

Join Breakthrough Masterclass kami dan anda berpeluang mencapai impian anda.

JADI SEORANG PROFITABLE TRADER & GAPAI IMPIAN ANDA

TFSPAT Breakthrough Masterclass merupakan jalan pintas anda untuk menjadi seorang profitable trader. Anda hanya perlu ikut 100% apa yang kami ajarkan dan anda berpeluang menjana pendapatan setiap bulan dari trading dan seterusnya menjadi seorang full-time trader.

Kami akan ajarkan step-by-step buat analisis & cari entry dengan SL minimum tapi TP maximum

Membantu anda dalam menetapkan modal yang betul untuk trading

Blueprint Money Management untuk menjadi seorang full-time trader dalam masa 3 tahun

Mengenalpasti trading personaliti anda dan mengawal emosi anda waktu trading

Cara mendapatkan pinjaman untuk membeli aset sebagai seorang trader

Rahsia hidup kaya dengan trading

Dan banyak lagi……

Kesimpulannya, Breakthrough Masterclass akan melengkapkan anda dengan ilmu-ilmu dan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi seorang trader yang berjaya dan seterusnya menjadi seorang full-time trader. Inilah JALAN PINTAS ke “jalan benar” yang anda tercari-cari selama ini.

Feedback Peserta-Peserta TFSPAT Breakthrough Masterclass

Amat berkesan apabila belajar terus dengan trader mempunyai pengalaman sebanyak 12 tahun dalam trading

Sangat-sangat lengkap dari A-Z dan mudah difahami. Sesuai untuk newbie atau traders lama

Memberikan gambaran besar bagaimana trade secara konsisten

ANDA PERLU BIMBINGAN MENTOR UNTUK BERJAYA

Anda tak perlu bazir berbulan / bertahun lagi untuk cuba cari jalan yang betul sendiri.

Kami pernah jumpa banyak yang sudah trade 10 tahun tapi tak pernah withdraw walaupun sekali.

Anda boleh jimat banyak masa dan prestasi trading yang lebih baik dengan bimbingan kami.

Aplikasikan apa yang kami ajar 100% dan anda boleh menjadi trader yang profitable dalam masa setahun dan seorang Full-Time Trader dalam masa 3 tahun!

Jimat Masa & Meningkatkan Prestasi Anda Dengan Bimbingan Kami

Untuk menjadi seorang trader yang berjaya, anda perlu:

  • baca arah market dengan betul
  • Entri dengan tepat
  • Memastikan risiko yang minumum & potensi pulangan yang maximum
  • Ilmu money management yang betul supaya anda dapat menjana profit secara konsisten

Di TFSPAT Breakthrough Masterclass, kami akan bantu anda mahirkan kesemuanya!

[More text here]

Mampu Menjana Profit Konsisten

Lepas join TFSPAT Breakthrough Masterclass, saya sudah dapat menjana 20%-30% sebulan. ~ Someone

Trade Secara Santai & Tidak Menggelabah

Lepas masterclass, saya trade secara relax & santai je. Hanya perlu tunggu setup TFSPAT di 4H timeframe dan set entry. Saya sudah tidak menggelabah dalam trading dan winrate pun lebih tinggi. ~Kionz Chan

Target 2022 Jadi Full-Time Trader

Terima kasih MK kerana tunjuk jalannya untuk menjadi profitable trader. Sekarang saya dah dapat menjana profit secara konsisten. Dengan prestasi sebegini, saya mampu menjadi seorang full-time trader pada 2022. ~ someone

Nilai TFSPAT Breakthrough Masterclass Sememangnya Lebih Dari RM7,088

Berapa modal yang anda perlu leburkan tanpa ilmu yang betul? Anda nak jadi miskin sebab trading ke nak jadi kaya sebab trading?  Anda nak kekalkan kehidupan anda sekarang atau anda ingin mengubah kehidupan anda dan mengapai impian anda? Anda takkan jadi trader yang dapat menjana profit konsisten tanpa ilmu yang betul & proven.

PELABURAN ANDA

RM2,700 SAHAJA!

Program masterclass diberi jaminan 100% MONEY BACK GUARANTEE. Jika anda tidak berpuas hati setelah menyertai program ini, sila maklumkan kepada kami dan kami akan sukacitanya akan memulangkan wang anda.

Kuala Lumpur

19 & 20 October

14 & 15 December

f21 & 22 December

Johor Bahru

26 & 27 October

Penang

02 & 03 November

Miri

23 & 24 November